3 februari 2015 - Kom proefparkeren in de nieuwe ondergrondse parkeergarage

De afgelopen weken is hard gewerkt aan de afronding van de ondergrondse parkeergarage. Voordat de garage klaar is voor opening, wordt getest of alles goed werkt. Tijdens deze testperiode is iedereen welkom om gratis te komen proefparkeren.

Hoe werkt het?
U kunt vanaf woensdag 4 februari as, 9.00 uur, tot en met zondag 15 februari middernacht, 24 uur per dag proefparkeren in de ondergrondse parkeergarage. De parkeergarage is te bereiken via de in- en uitrit aan de noord- of zuidzijde. Tijdens de testperiode is het parkeren gratis. Om de kaart- en betaalautomaten toch te testen, moet u wel een kaartje pakken bij het inrijden van de parkeergarage en met dit kaartje ‘betalen’ in de betaalautomaat. Deze zal dan het bedrag van € 0 aangeven.

Tijdens de testperiode worden er nog kleine werkzaamheden aan de parkeergarage uitgevoerd. We vragen hiervoor uw begrip. Na de testperiode sluit de parkeergarage weer tot deze helemaal klaar is voor de definitieve ingebruikname.

Deel uw parkeerervaring
U kunt uw parkeerervaring tot en met woensdag 18 februari 2015 met ons delen via www.kustwerkkatwijk.nl/proefparkeren. Onder de inzenders worden 10 exemplaren van het herinneringsboek Kustwerk Katwijk verloot.

Delen via: twitter | facebook