4 januari 2012 - Inloopavond Kustwerk Katwijk 25 januari 2012

Op 25 januari 2012 vindt een inloopavond over het project Kustwerk Katwijk plaats in het gemeentehuis van Katwijk. Tijdens deze avond kunnen bezoekers zich laten informeren over de voortgang van de plannen voor de kustversterking, parkeergarage en het bestemmingsplan voor de kust.

Tijdens deze inloopavond staan het voorontwerp bestemmingsplan en het concept inrichtingsplan centraal. Het voorontwerp bestemmingsplan beschrijft welke functies (waterkeren, parkeren en recreëren) en bebouwingsmogelijkheden er in de Katwijkse kuststrook zijn. Het nieuwe plan maakt de aanleg van de dijk in duin en de parkeergarage mogelijk. Om 19.00, 20.00 en 21.00 uur vindt er een korte presentatie plaats over het concept inrichtingsplan. Hierin zijn bijvoorbeeld onderwerpen verwerkt als: strandopgangen, locatie en ontwerp van de parkeergarage, natuur, fietsvoorzieningen, speelplekken, strandpaviljoens en verlichting.

De avond is geen officieel inspraakmoment, maar biedt wel mogelijkheid voor betrokkenen en geïnteresseerden om hun eigen ideeën en suggesties met het projectteam te delen. In het najaar van 2012 worden alle ontwerpplannen ter inzage gelegd.

De kaarten en rapportages die horen bij het voorontwerp bestemmingsplan en concept inrichtingsplan zijn tussen 13 januari en 9 februari digitaal beschikbaar via www.kustwerkkatwijk.nl. Het voorontwerp bestemmingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij het gemeentehuis op werkdagen tijdens openingstijden (Koningin Julianalaan 3, Katwijk).

De inloopavond vindt plaats op:

Datum: woensdag 25 januari 2012
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: gemeentehuis Katwijk, Burgerzaal, Koningin Julianalaan 3

Meer informatie
In het project Kustwerk Katwijk werken gemeente Katwijk, hoogheemraadschap van Rijnland, provincie Zuid-Holland en Rijkswaterstaat samen aan een veilige en mooie Katwijkse kust met voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie is te vinden op www.kustwerkkatwijk.nl. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Meld u dan via de website aan voor de digitale nieuwsbrief en volg ons via Twitter, @kustwerkkatwijk, #kwkatwijk.
 

Delen via: twitter | facebook