1 mei 2012 - Extra inspreekavond parkeergarage en inrichting van Kustwerk Katwijk

De raadscommissie Ruimte van de gemeente Katwijk heeft besloten dat er een extra bijeenkomst komt waarin belanghebbenden en omwonenden hun mening kunnen geven over de plannen over de bouw van de parkeergarage en de inrichting van Kustwerk Katwijk.

Deze avond vindt plaats op dinsdag 8 mei om 19.30 uur in gebouw ’t Anker in de Voorstraat. Deze bijeenkomst is bedoeld om voldoende ruimte te bieden aan belanghebbenden en omwonenden om in te spreken op de plannen voor de parkeergarage en de inrichting van Kustwerk Katwijk.

De dag erna, op woensdag 9 mei om 19.30 uur, is de openbare vergadering van de commissie Ruimte. Deze vindt plaats in het gemeentehuis van de gemeente Katwijk. Tijdens deze vergadering bespreekt de commissie de parkeergarage en het inrichtingsplan van Kustwerk Katwijk. De stukken voor deze vergadering zijn hier te vinden.

Op 31 mei neemt de gemeenteraad van de Gemeente Katwijk een besluit over de parkeergarage en het inrichtingsplan van Kustwerk Katwijk. Deze vergadering is openbaar.
 

Delen via: twitter | facebook