10 december 2012 - Gemeente en Rijnland ondertekenen uitvoeringsovereenkomst Kustwerk Katwijk

Op maandag 10 december hebben de gemeente Katwijk en het hoogheemraadschap van Rijnland een uitvoeringsovereenkomst voor Kustwerk Katwijk ondertekend. Daarmee wordt vastgelegd dat de gemeente en Rijnland het project gezamenlijk gaan uitvoeren.

De uitvoeringsovereenkomst is nodig omdat de aanleg van de Dijk in Duin (verantwoordelijkheid van Rijnland) en de aanleg van de parkeergarage (verantwoordelijkheid van de gemeente) met elkaar worden gecombineerd.

In de overeenkomst zijn daarom afspraken vastgelegd over onder andere de budgetverdeling, organisatiestructuur en volmachten. Zo treden gemeente en hoogheemraadschap op als één aanbestedende dienst en als één opdrachtgever tijdens de realisatie van het project. De opdracht voor het uitvoeren van Kustwerk Katwijk verlenen gemeente en hoogheemraadschap gezamenlijk aan één aannemer. De kustwerkzaamheden starten na de zomer van 2013. U vindt de uitvoeringsovereenkomst bij de Officiële documenten.

Meer informatie

In het project Kustwerk Katwijk werken gemeente Katwijk, hoogheemraadschap van Rijnland, provincie Zuid-Holland en Rijkswaterstaat samen aan een veilige en mooie Katwijkse kust met voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie is te vinden op www.kustwerkkatwijk.nl. Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen kan via de website door zich aan te melden voor de nieuwsbrief en via Twitter, @kustwerkkatwijk, #kwkatwijk.

Delen via: twitter | facebook