24 mei 2013 - Bestuurders nemen kijkje in infocentrum Kustwerk Katwijk

Donderdag 23 mei kregen bestuurders van het hoogheemraadschap van Rijnland, gemeente Katwijk, provincie Zuid-Holland en Rijkswaterstaat een sneak preview in het informatiecentrum. Als eerste mochten zij ‘laatjes open trekken’, beelden bekijken en verhalen lezen. Hun reactie: ‘Een mooi, sfeervol en informatief centrum.’

In het informatiecentrum Kustwerk Katwijk komen bezoekers alles te weten over de kustversterking en de parkeergarage. Op zaterdag 1 juni om 11.00 uur opent het centrum zijn deuren voor bezoekers. Het informatiecentrum is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. U vindt het centrum in gebouw De Waaier, op de hoek van de Boulevard en de Seinpoststraat.
In het project Kustwerk Katwijk werken gemeente Katwijk, hoogheemraadschap van Rijnland, provincie Zuid-Holland en Rijkswaterstaat samen aan een veilige en mooie Katwijkse kust met voldoende parkeergelegenheid.
 

Tijdens de bijeenkomst werd direct de financieringsovereenkomst voor het project getekend.
Vlnr. Roeland Hillen (Rijkswaterstaat), Hans Kleij (provincie Zuid- Holland), Jos Wienen (burgemeester gemeente Katwijk), Daan Binnendijk (wethouder gemeente Katwijk) en Hans Pluckel (hoogheemraadschap van Rijnland) achter de balie van het nieuwe informatiecentrum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

Delen via: twitter | facebook